Cosmetica auto
Despre companie

Despre companie

Despre companie

Servicii profesionale cosmetizare auto (masini)

S&M STEMI CLEAN este rezultatul a 8 ani de experienţă în domeniul cosmetizării profesionale auto, sute de maşini înfrumuseţate şi proprietari fericiţi, şi a unei echipe dinamice şi unite de profesionişti pentru care pasiunea pentru maşini face parte din viaţa de zi cu zi.

"Nimic nu se compara cu bucuria proprietarului care îşi vede maşina pentru prima data după cosmetizare", spune D-nul Mihai Gostin, "lucrul acesta ne apropie şi mai mult de meseria noastră şi ne face sa întelegem ca prin munca noastră îi facem fericiţi pe oameni, oameni pasionaţi de maşinile lor".

Noi ştim că pentru clienţii noştri e important modul în care este înfrumuseţată maşina lor, de aceea oamenii noştri cu experienţă şi pasiune pentru maşini folosesc numai produse profesionale de cosmetizare, marca AutoMagic®, pentru a obţine la final o masină cu un aspect impecabil.

Vă invităm sa veniţi oricand la salonul S&M STEMI CLEAN pentru a vă putea convinge cu ochii Dumneavoastră de calitatea serviciilor oferite de noi şi de a vă bucura alaturi de maşina Dumneavoatră în continuare, care va arăta ca nouă pe o perioadă lungă de timp.

- Echipa S&M STEMI CLEAN.
Contact | Despre Noi | Termeni de Utilizare | Webmaster | Harta Site
©1998-2023 S&M STEMI CLEAN S.R.L. Totate drepturile sunt rezervate.
design by IST
Galerie arta,picturi,tablouri,portrete
Despre companie
Comercializare, instalare şi reparaţie utilaje spălătorii